Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Dreamer II (raudona rožė)

Prekės ženklas: Lovetoy
1 atsiliepimas
5.00 1
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pasinerkite į užburiančių malonumų jūrą... Zuikučio tipo vibratorius suteiks Jums nepakartojamą malonumą ir pranoks visus Jūsų lūkesčius. Itin stilingo dizaino vibratorius turi dvi atšakėles: pagrindinę, skirtą G taško stimuliacijai, bei mažąją – klitoriui. Galite būti tikra, jog orgazmas bus itin intensyvus – juk stimuliuojamos dvi jautriausios erogeninės zonos vienu metu!

Vibratoriaus paviršius šilko švelnumo, žaisliukas pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos – medicininio silikono, kuris yra sterilus, higieniškas, ant jo nesikaupia bakterijos, taip pat ilgaamžis bei malonus kūnui.

Vibratorius įkraunamas, todėl jums nereikės jaudintis dėl ne laiku pasibaigusių baterijų. Žaisliukas itin galingas, galima rinktis iš 7 vibracijos dažnių bei reguliuoti jų intensyvumą.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu bei valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas
Ilgis: 20,5 cm
Skersmuo: 3,6 cm
Vibracija: 7 režimai
Baterijos: įkraunamas USB
Spalva: raudona rožė
Atsparus vandeniui

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Gera kaina, geras ir vibratorius. Likau patenkinta :)
      Po
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.