Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Impulse

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
125.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aptakus, rabbit tipo vibratorius, kuris suteikia 5 nepriklausomas elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos, pulsacijos bei eskalacijos funkcijas, kad galėtumėte malonumu mėgautis kiekvieną kartą, vos jį įjungsite. Elektrostimuliacijos technologija naudoja elektrinius impulsus, kad automatiškai sustiprintų ir tonizuotų dubens dugno raumenis, atsakingus už intensyvius orgazmus. Lenktas velenas su apvalia galvute specialiai pritaikytas G taško paieškoms, o lanksti atšakėlė audringai stimuliuoja klitorų. Strategiškai išdėstyti cinko lydinio elektrostimuliatoriai ant galvutės švelniai pulsuoja, kad sustiprėtų pojūtis ir kulminacija. Valdomas 3 mygtukais, esančiais ant rankenos: apatinis įjungia / išjungia žaisliuką, vidurinis - 7 vibracijos funkcijos, viršutinis - elektrostimuliacija. Užrakinimo funkcija saugioms kelionėms, užtikrina, kad vibratorius neįsijungs netinkamu metu.

Pagamintas iš kūnui saugaus silikono, kuris pasižymi šilkinio švelnumo paviršiumi, neturi jokio kvapo, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. LED indikatorius mirksi, kol žaisliukas kraunasi ir šviečia tolygiai, kai jis yra pilnai įkrautas. Atsparus vandeniui, taigi žaidimus galėsite perkelti ir į vonią ar dušą. DĖMĖSIO! Nenaudokite vibratoriaus vandenyje, kol elektrostimuliacija yra įjungta! Tylaus veikimo, todėl vienintelis garsas, kurį girdėsite bus Jūsų aimanos!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Visas ilgis: 21,5 cm

Skersmuo: 6,25 cm

Įterpimo ilgis: 12 cm

Skersmuo: 3,25 cm

Atšakėlės ilgis: 5,75 cm

Atšakėlės skersmuo: 2,5 cm

Funkcijos: 5 elektrostimuliacijos, 7 vibracijos, pulsacijos bei eskalacijos funkcijos

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 3 h

Veikimo laikas: 90 min maksimaliu greičiu, 2,5 h minimaliu greičiu

Spalva: mėlyna

Atsparumas vandeniui

 

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.