Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Lipstick

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
34.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Mini vibratorius, kuris atrodo kaip lūpdažis! Itin diskretiškas ir nekaltas sekso žaisliukas, kuris savyje slepia net 10 galingų vibracijos režimų, valdomų vieno mygtuko paspaudimu. Puikus aksesuaras Jūsų rankinei, galite visuomet turėti su savimi, o prireikus - pasinaudoti! Tinkamas erogeninių zonų stimuliacijai: klitoriui, speneliams, sėklidėms ar kitoms jautrioms kūno vietoms. Puikus pasirinkimas solo partijai arba preliudijai su partneriu. Itin tylus, todėl niekas neišgirs, ką Jūs veikiate.

Pagamintas iš šilkinio švelnumo silikono, kuris greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas su PU danga, ABS

Visas ilgis: 9,7 cm 

Įterpimo gylis: 6,1 cm 

Skersmuo: 1,9 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų

Įkrovimo laikas: 50 minučių

Veikimo laikas: 100 minučių

Spalva: juoda, raudona, sidabrinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.