Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius San Francisco Sweetheart

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
98.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

California Dreaming kompanijos kūrinys - vibratorius San Francisco Sweetheart, kuris suteiks Jums neapsakomą malonumą. Pagamintas iš šilkinio švelnumo silikono, kuris maloniai priglunda prie kūno, greitai sušyla, nesukelia alergijų, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Skirtas G taško ir klitorio stimuliacijai, kadangi pagrindas išlenktas, galvutė apvali, o atšakėlė priglunda prie klitoriaus. 3 greičiai ir 10 vibracijos funkcijų suteiks maksimalų malonumą, o išskirtinė šio žaisliuko savybė - judanti galvutė, taigi G taškas bus kaip reikiant įaudrintas! Vibracijos, pulsacijos ir rotacijos funkcijos gali būti įjungtos kartu arba atskirai.

Puikus kelionių kompanijonas, nes turi užrakto funkciją, dėl to galite eiti kur tik norite, o jūsų žaisliukas neįsijungs netikėčiausiu momentu. Šiame vibratoriuje įmontuota naujausia atminties mikroschema, kuri užfiksuoja paskutinę naudojamą funkciją. Tik įjungus žaisliuką jis Jums primins ką jautėte paskutinę malonumų sesiją. Įkraunamas USB jungtimi ir atsparus vandeniui, dėl to žaidimus galėsite perkelti ir į vonią. 

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: silikonas / ABS plastikas / metalo danga

Bendras ilgis: 30 cm

Skersmuo: 8,3 cm

Pagrindo ilgis: 12 cm

Pagrindo skersmuo: 3,2 cm

Atšakėlės ilgis: 5,8 cm

Atšakėlės skersmuo: 2,5 cm

Vibracija: 10 greičių / 3 režimai

Įkraunamas USB jungtimi

Veikimo laikas: iki 2,5 valandos

Atsparus vandeniui

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.