Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Sparkling darling (juodas, sidabrinis)

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
29.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Kai tik šis mažylis nuima dangtelį, kelnaitės skrenda šalin! Be žavingo charakterio ir puikios asmenybės, šiam džentelmenui pasiseka ir dėl kompaktiško dydžio, nes jis yra šalia Jūsų kiekviename nuotykyje ir yra ištikimas Jums veiksmais bei nuolatiniu orgazmu.

Paslėptas maitinimo blokas, jo galia sutelkta mažame korpuse: 5 greičiai ir 10 skirtingų vibracijos modelių susijungia į vibracijos koncertą, kuris paliks Jums neišdildomą įspūdį. Jo tiesus velenas suapvalintu galiuku tiksliai ir plačiai lepina Jūsų klitorį. Rankenėlė geometrinio dizaino, atrodo itin dailiai. Žaisliuką galima naudoti su dangteliu ir be jo. Tinkamas erogeninių zonų stimuliacijai, taigi galėsite naudoti viena arba su partneriu.

Diskretiškai ir galantiškai galite jį laikyti savo rankinėje, kuprinėje ar lagamine kartu su lūpų dažais. Nuolat galite jį išlaikyti švariu dėka praktiško dangtelio, kuris apsaugo nuo dulkių, trupinių ir mikrobų.

Pagamintas iš medicininio silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Kol įkraunamas mirksi lemputė, kai šviečia tolygiai - įkrautas. Atsparus vandeniui, todėl žaidimus galėsite perkelti ir į dušą. Tylaus veikimo, taigi vienintelis garsas, kurį gali išgirsti kiti - Jūsų aimanos.  

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Visas ilgis: 11,5 cm

Skersmuo: 3 cm

Funkcijos: 15 vibracijos režimų

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: juoda, sidabrinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.