Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius - viso kūno masažuoklis Sudvejintas

Prekės ženklas: You2toys
1 atsiliepimas
5.00 1
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

2 in 1 - vibratorius su masažuojančia galvute ir vibruojančia rankena. Jis gali būti naudojamas kaip klasikinis vibratorius su banguota tekstūra arba kaip viso kūno masažuoklis su apvalia galvute. Panaudojimas iš abiejų pusių leidžia paaštrinti vaizduotę ir išpildyti erotines fantazijas. Yra du varikliai - vienas galvutėje, kitas rankenoje. Kiekviename variklyje yra 10 vibracijos režimų, valdomų mygtukų paspaudimu, abu reguliuojami atskirai. Negana to, žaisliukas dar turi šildymo funkciją vidinėje rankenos dalyje, o tai suteiks kur kas intensyvesnius pojūčius, nei galėjote pagalvoti. Šildymo funkcija valdoma atskirai nuo vibracijos. Įkraunamas USB jungtimi, todėl itin galingas ir ilgaamžis, visada pasiruošęs atlikti savo darbą. Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono, maloniai priglundančio prie odos, neturinčio sudėtyje kenksmingų ftalatų, antialerginis, bekvapis. Pavargote darbe ar nuo kasdienės rutinos? Trokštate atsipalaiduoti ir pajausti malonumą? Šis žaisliukas Jums padės!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga,  sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, pagamintas pagal ES reglamentą.

Bendras ilgis: 22,2 cm

Vibratoriaus įterpimo gylis: 10 cm

Vibratoriaus skersmuo: 2,6 - 3,4 cm

Masažuoklio skersmuo: 5,1 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų, šildymo režimas

Įkrovimo laikas: 3 h

Veikimo laikas: 2 h

Spalva: purpurinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Rekomenduoju visiems, kas nori tureti super kokybiska masazuokli ir dar vibratoriu viename. Radom daug panaudojimo butu, priklauso nuo fantazijos.:)
      Zmonele
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.