Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius WaterBunny

Prekės ženklas: You2toys
2 atsiliepimai
2.50 2
24.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Dailaus dizaino vibratorius pasiryžęs suteikti Jums neapsakomą malonumą bet kur ir bet kada. Jis pritaikytas naudoti tiek vandenyje, tiek bet kurioje erdvėje. Drąsiai galite su juo žaisti vonioje, duše, lovoje, automobilyje ar ant skalbimo mašinos. Zuikučio ausys skirtos klitorio ir vaginos stimuliavimui, želinis vibratoriaus paviršius ir galinga vibracija Jums suteiks nuostabius pojūčius. Rekomenduojama naudoti su lubrikantu.

Medžiaga: želinė.

Vibracija: reguliuojama.

Baterijos: 2xAA (nepridedamos).

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • mano draugė turi, nepakartojamas daikčiukas. rekomenduoju! :)
      Inga
    • kadangi pirkau zmonai, tai tik jos nuomone galiu parasyti - siaip labai galingas (tas akivaizdu), bet zmonai labai patiko, vibracija reguliuojama, tad kai mylimes saukstuko poza ji su savo klitorium zaidzia ir patiria orgazma daug lengviau
      ricardas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.