Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibruojančios kelnaitės Wild Butterfly

0 atsiliepimų
36.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Mėgstate tigrinio rašto drabužius bei apatinius? Siūlome Jums gundančius stringus su viduje esančia kišenėle, skirta mini vibratoriui. Taip, perskaitėte teisingai. Šilkinio švelnumo vibruojanti kulka leis Jums pasimėgauti audringa klitoriaus stimuliacija ne tik namuose, bet ir darbe, ar mieste. Galinga kulka turi net 20 vibracijos funkcijų, valdomų nuotolinio pultelio pagalba, kurie veikia 10 metrų atstumu. Paslėpkite kulką slaptoje kišenėlėje ir pradėkite seksualius nuotykius! Niekas nė neįtars, kodėl esate tokia patenkinta. Tai bus Jūsų pati orgazmiškiausia paslaptis! 

Medžiaga: ABS plastikas

Ilgis: 7 cm

Skersmuo: 2 cm

Vibracija: 20 funkcijų

Baterijos: kulkai - 3 x LR44 (AG13), pulteliui - 2 x AAA (pridedamos)

Spalva: juoda

Kulka atspari vandeniui

Kelnaitės universalaus dydžio

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.