Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vienkartinis klitorio stimuliatorius Satisfyer One Night Stand

Prekės ženklas: Satisfyer
1 atsiliepimas
5.00 1
12.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Visada norėjote išmėginti klitorio stimuliatorių, tačiau kilo dvejonių? Šis žaisliukas padės išsklaidyti visas dvejones!

Vienkartinis klitorio stimuliatorius „Satisfyer“ kviečia jus patirti vienos nakties nuotykį. Oro siurbimo technologija jaudinamai stimuliuos klitorį, o jūs pasieksite išsvajotą tobulą orgazmą! Šis galingas žaisliukas pagamintas iš ABS plastiko ir silikono, šios medžiagos nekaupia bakterijų, yra neporėtos, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Galinga 4 programų vibracija užtikrins, kad rasite tai, ko norisi. Tai, kad žaisliukas vienkartinis, leis suprasti ar tokio tipo stimuliacija jums patinka. Stimuliatorius veikia 90 minučių, yra atsparus vandeniui, todėl pasimėgauti galėsite ir vonioje ar duše!

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 7,3 cm

Vibracija: 4 režimai

Elementai: nekeičiamos baterijos

Veikia 35 minutes

Atsparus vandeniui
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Kaip vienkartinis tai tikrai prof. pagamintas. Patiko, dabar užsisakiau normalų, originalaus dydžio.
      Vilija
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.