Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Advento kalendorius

3 atsiliepimai
5.00 3
99.95 € 56.00 €
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Prabangaus dizaino Advento kalendorius, turintis 24 išimamas dėžutes. Visose dėžutėse yra itin erotiškų siurprizų: aukštos kokybės sekso žaislai, apatinis trikotažas, masažo aliejus, lubrikantas, prezervatyvai, pašėlę sekso žaidimai, šmaikštūs suvenyrai ir t.t. Be to, kiekvienoje dėžutėje rasite patarimą sekso tema anglų ir vokiečių kalbomis. Informacija ant lapelio susijusi su daiktu, esančiu dėžutėje.

Visos dėžutės dekoruotos šventiniais paveikslėliais, o apsukus dėžutes į kitą pusę ir sudėjus į kalendorių pamatysite jausmingą portretą. Dėžutės pažymėtos skaičiais, kad žinotumėte, kurią dovanėlę išsitraukti šiandien. Kalendorius itin tvirtas, turi stovelį gale, taigi galėsite jį padėti kaip foto rėmelį.

Kalendoriaus vertė net 200€, o jūs turite galimybę jį įsigyti tik už 99,95€ !!!

Matmenys: 48 x 42,5 x 9 cm.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Super idėja! Su vyru svarstėme ar verta, bet supratome, kad tikrai verta! Jau laukiame savo siuntinio, su nekantrumu laukiam :))
      valentina
    • Siandien atsiėmėm ir jau atplėšėk pirma dezute :D tiesiog negalejom atsilaikyti.. labai gera ideja taip praskaidrinti seksualini gyvenima ir kartu sulaukti kaledu :)
      Karolia
    • Su zmona jau nekantraudami laukiam gruodzio 1...
      Vitoldas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.