Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Analinis kaištis Special

Prekės ženklas: Pretty Love
1 atsiliepimas
5.00 1
17.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Pretty Love analinis kaištis, pagamintas iš silikono, dėl to yra glotnus ir švelnus, maloniai priglunda prie kūno, greitai sušyla, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų. Smaili viršūnėlė sklandžiam įterpimui ir praplatėjimas apačioje saugiam naudojimui. Vidutinio dydžio, todėl puikiai tiks tiek pradedantiesiems, tiek jau pažengusiems analinių žaidimų mėgėjams. Turi 12 vibracijos ir pulsacijos režimų, kurie lengvai valdomi pulteliu, prijungtu prie kaiščio laideliu. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 12,5 cm

Įterpimo gylis: 7,5 cm

Skersmuo: 3,2 cm

Vibracija: 12 funkcijų

Baterijos: 2 x AAA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Nėra didelis, vibruoja gerai, kaina nedidelė. Ko daugia reikia :)
      Mi
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.