Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Analinis vibratorius Push it

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
128.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis juodas analinis vibratorius siūlo išties daug - ypač galingas, o išsiskiria tuo, kad ne tik vibruoja, bet ir atlieka frikcijas, todėl Jūsų malonumas bus tikrai išskirtinis.

Vibratoriaus pagrindas tiesus, o galiukas smailėjantis, tad skverbtis bus tikrai maloni ir ypač lengva. Patogi rankena leis lengvai manevruoti ir laikyti žaisliuką rankoje.

Vibratoriaus galingas variklis suteikia galimybę rinktis iš 7 vibracijos ir 3 judėjimo aukštyn-žemyn funkcijų, o visą tai galėsite patogiai valdyti ant rankenos esančiais mygtukais. Frikcijos vibratorių prailgina net iki 6 cm, tai patiks gilios skverbties mėgėjoms! Vibraciją ir frikcijas galėsite valdyti atskirai.

Žaisliukas pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kurio sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų. Jis nekaupia bakterijų, yra lengvai valomas ir prižiūrimas. Žaisliukas įkraunamas USB jungtimi ir atsparus vandeniui, todėl galėsite mėgautis ir šlapiais žaidimais.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 30 cm (neištempus), 36 cm (pilnai ištempto)

Skersmuo: 2,8 - 4,1 cm

Vibracija: 7 režimai, 3 frikcijų režimai

Elementai: USB

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.