Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Analinių kaiščių rinkinys Premium Ringed Rimmers

Prekės ženklas: Master Series
0 atsiliepimų
54.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Analinių žaisliukų rinkinys pradedantiesiems, kurie trokšta išbandytį šį malonumų pasaulį! Mėgaukitės 2 skirtingomis tekstūromis ir 2 skirtingais dydžiais, kad pradedantiesiems būtų suteikta tinkama treniruotė, o pažengusiems - puiki apšilimo galimybė. Du kaiščiai yra sudaryti iš didėjančio dydžio rutuliukų, taigi skverbties metu jausite kintančius pojūčius, maloniai stimuliuojančius išangę. Kiti du kaiščiai yra lygūs, viršūnė smaili, dėl to lengva įterpti, pagrindas platėjantis. Visi kaiščiai turi kilputes patogiam ir saugiam ištraukimui. Kiekviename kaištyje yra tuščiavidurė ertmė, leidžianti įterpti vibruojančią kulką, kuri pridedama komplekte. Ji turi 3 vibracijos intensyvumo lygius, kad padidintumėte malonumą treniruotės ar apšilimo metu! Kulka yra nepralaidi vandeniui, todėl galite žaisti duše ir lengvai valyti. Pagamintas iš saugaus kūnui silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, bekvapis, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Matmenys:

  • Mažas banguotas kaištis: ilgis - 15 cm, skersmuo - 2,8 cm, įterpiamas ilgis - 10,7 cm.
  • Didelis banguotas kaištis: ilgis - 17,3 cm, skersmuo - 3,1 cm, įterpiamas ilgis - 12,7 cm.
  • Mažas kūginis kaištis: ilgis - 13,5 cm, skersmuo - 2,6 cm, įterpiamas ilgis - 8,9 cm.
  • Didelis kūginis kaištis: ilgis - 16 cm, skersmuo - 3,3 cm, įterpiamas ilgis - 11,5 cm.

Vibracija: 3 intensyvumo lygiai

Baterijos: 3 x AG13 (nepridedamos)

Spalva: juoda

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.