Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Apatinių komplektas Tulia

Prekės ženklas: Obsessive
0 atsiliepimų
35.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Ar esate ištroškusi naujų potyrių? Išpildykite savo pikantiškas fantazijas! Tai galite padaryti su šiuo ypač karštu komplektu. Jei apsivilksite jį, pajusite, kad galite nuveikti daug daugiau nei anksčiau. Galite atrasti nuostabų malonumą, apie kurį svajojote kartu su savo partneriu! 

Itin provokuojantis, nėriniuotas rinkinys su pasakiškomis puošmenomis. Tvirtas ir tamprus audinys, pasiūtas iš nėrinių, dekoruotas rožiniais motyvais ir kaspinėliais. Liemenėlė pabrėžia krūtis, pusiau jas atidengia, juostelės išryškina jų dydį, apačioje esanti juosta šiek tiek jas pakelia, suteikia dailesnę formą. Petnešėlių ilgis reguliuojamas, liemenėlė užsegama kabliukais nugaroje. Kelnaitės atidengia intymią zoną, išryškina užpakaliuko apvalumus. Su šiuo komplektu išversite savo mylimąjį iš kojų!

Sudėtis: 90% poliamidas, 10% elastanas

Spalva: juoda, rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.