Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Dvigubo privatumo pakuotė (nemokama)

0 atsiliepimų
0.00 €

Prekės aprašymas

Dėmesio! Šios prekės dalyvauja akcijoje "Prekės po 0,00 €".
Akcijos taisyklės: 1 pirkėjas gali įsigyti tik 1 NEMOKAMĄ prekę.  Minimali krepšelio suma akcijos galiojimo laikotarpiu - 8,69 €. Prekių pasiūlymai gali keistis priklausomai nuo turimo kiekio sandėlyje.

Ieškote dar didesnio privatumo ir saugumo? Pasinaudokite specialia Suaugusiems.lt siūloma pakuote. Dvigubo privatumo pakuotė pridės daugiau privatumo Jūsų siuntiniui ir apsunkins prieigą nuo smalsuolių namie ar darbe. 

Įprastai mes pakuojame užsakymus į dėžutes arba esant labai mažai prekei - burbulinį voką. Pakuotės be jokių užrašų, pagal kuriuos būtų galima identifikuoti, ką perkate - todėl Jūsų saugumu ir taip pasirūpinta! Tačiau jei vistiek dvejojate - galite pasirinkti dvigubos pakuotės paslaugą.

Būkite pasiruošę, nes norint atidaryti dvigubą pakuotę Jums prireiks žirklių arba peilio, nes pakuotė itin sandariai užlituojama ir yra itin tvirta.

Dvigubo privatumo apsauga - tai unikali paslauga, kuria mes siekiame pasirūpinti Jūsų pirkiniais dvigubai geriau nei kiti.

Vienam prekių krepšeliui pakanka vienos pakuotės.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.