Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Falo imitatorius 3D Swinging Balls 6

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
85.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Įspūdingas, nepaprastai tikroviškos varpos formos falo imitatorius. Jis pagamintas iš Triple Density (3D) Fanta Flesh medžiagos, kuri juntama kaip tikra oda. Pats falo imitatorius yra tvirtas, bet jo velenas lankstus, kurį galima naudoti beveik bet kurioje padėtyje, jis prisitaiko prie Jūsų kūno ir judesių. Išorinė medžiaga labai minkšta ir maloni, prisilietus pagalvosite, kad tai realus penis!

Svarbiausia: falo imitatorius turi tikroviškas sėklides su vidiniais kamuoliukais, kurie svyruoja su kiekvienu judesiu sueities metu. Taip pat jas galėsite patempti, jei norėsite su jomis pažaisti. Šios svyruojančios sėklidės sukurs realaus lytinio akto pojūtį ir dar labiau Jus užves, kai daužysis į Jūsų kūną žaidimų metu. Po sėklidėmis dildo taip pat turi tvirtą prisisiurbimo padelį, kuris saugiai prilips prie bet kokio lygaus paviršiaus, todėl bus galima mėgautis pojūčiais dar laisviau. Jis taip pat suderinamas su specialiais diržais ir gali būti naudojamas kaip Strap-On. Be galo tikroviškas ir funkcionalus sekso žaisliukas, kuris užkurs liepsną Jūsų miegamajame!

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantais, valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: TPE

Visas ilgis: 19,5 cm

Įterpimo ilgis: 12,7 cm

Skersmuo: 4,2 cm

Svoris: 440 g

Spalva: kūno

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.