Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Falo imitatorius Energingasis (20 cm)

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Galite pakabinti ant jo rankšluostį, tačiau tokį nuostabų falo imitatorių galima panaudoti kur kas geresniems dalykams. Visas dildo yra labai tikroviškas ir turi ryškų venų raštą bei dideles sėklides. Šis meilužis yra pasiruošęs 24 valandas per parą ir negali sulaukti, kol giliai viduje Jums suteiks fantastiškų malonumo jausmų. Didelis, storas falo imitatorius suteiks Jums ekstazę, o stiprus jo siurbtukas prilips prie bet kokio lygaus paviršiaus, pvz., virtuvės stalas arba vonios plytelės.

Be to, Jūsų naujasis mėgstamiausias falo imitatorius yra ypač lankstus ir jį galite naudoti bet kurioje padėtyje! Jis yra visiškai besiūlis ir neturi aštrių briaunų ar šiurkščių dalių, kurios galėtų trukdyti Jūsų malonumui. Kai tik laikysite jį rankoje, galėsite pajusti, kokia tikroviška jo medžiaga, maloni Jūsų odai. Jis turi minkštą paviršių ir stabilią šerdį, o tai reiškia, kad galite būti tikra laukinukė, o jis atlaikys visą Jūsų energiją. Pagamintas iš medicininio silikono, jis yra bekvapis, lengvai valomas, higieniškas, tvirtas ir atsparus vandeniui.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas 

Visas ilgis: 20 cm

Įterpimo gylis: 14 cm

Skersmuo: 3,4 - 4,5 cm

Spalva: kūno

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.