Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Falo imitatorius Valdovas

Prekės ženklas: Pipedream
1 atsiliepimas
5.00 1
47.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Neapsakomai tikroviškas falo imitatorius, kuris turi jausmingą galvutę, ryškų venų raštą ir sultingas sėklides. Taip pat jis su prilimpančiu pagrindu, kurį galima pritvirtinti prie lygaus paviršiaus arba pasitelkus specialius dirželius naudoti kaip Strap On. Panaudojimo galimybės priklauso tik nuo Jūsų fantazijos. Optimalus dydis, pojūtis it tai būtų tikras penis, o akimirkos patirtos su šiuo žaisliuku ilgai išliks atmintyje! 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: PVC, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, latekso.

Bendras ilgis: 17,8 cm

Įterpimo gylis: 13,4 cm

Skersmuo: 4,6 cm

Pagamintas JAV

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Gerulis, maloniai užveda, o jau tos venos tai veda iš proto, naudoji ir kaifuoji, rekomenduoju gerų ir tikroviškų pojūčių išsiilgusiems
      Ugnė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.