Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Gelis spenelių jautrumui Nipple play (10 ml)

Prekės ženklas: Bijoux Indiscrets
0 atsiliepimų
14.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Ar žinojote, kad beveik 30% moterų gali pasiekti orgazmą stimuliuodamos spenelius? Speneliai yra viena jautriausių kūno vietų ir jų paskirtis - suteikti malonumą. Šiame gelyje yra patentuota molekulė Frescolat, turinti vėsinantį poveikį odai, o metalinis, rutuliuko formos aplikatorius sustiprina vėsą. Įdėkite jį į šaldytuvą kelioms minutėms, kad poveikis dar labiau sustiprėtų. Tinkamas naudoti ne tik speneliams, bet ir kitoms erogeninėms zonoms pajautrinti. Malonaus kokosų kvapo ir skonio. Suderinamas su prezervatyvais ir sekso žaisliukais.

Tūris: 10 ml

Kokosų kvapo ir skonio

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.