Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Išmanusis vibruojantis kiaušinėlis Irena

Prekės ženklas: Realov
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Itin diskretiškas ir galingas vibruojantis kiaušinėlis suteiks jums nepamirštamas malonumo akimirkas. Pagamintas iš švelnaus silikono, kuris greitai prisitaiko prie kūno temperatūros, jo sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, ant paviršiaus nesikaupia bakterijos, tad garantuojame higienišką ir malonią patirtį. Kiaušinėlis kiek smailėjančios, aptakios formos, su patogia virvele ištraukimui, todėl naudojimas bus ypač malonus. Ergonomiško dizaino, idealiai pritaikytas moters kūno anatomijai!

Ypač patogus valdymas keliais būdais – galite valdyti mygtukais, esančiais ant kiaušinėlio, arba atsisiuntę programėlę į išmanųjį telefoną. Taip pat žaisliukas siūlo išmėginti smagų valdymą balsu ir prisilietimais! Jei valdysite mygtuku, galėsite rinktis iš 10 vibracijos režimų, o jei rinksitės valdymą išmaniuoju telefonu, galėsite pasirinkti neribotą režimų skaičių ar kurti juos pati.

Šis žaisliukas ne tik idealus įvairių erogeninių zonų stimuliacijai, bet turi ir Kėgelio pratimų treniruoklio funkciją. Galingas variklis veikia tyliai, todėl žaisliuką galėsite dėvėti viešumoje, nebijodama, kad kas nors išgirs. Kiaušinėlis atsparus vandeniui ir yra įkraunamas USB jungtimi per 80 minučių, o maksimalus naudojimo laikas - net iki 4 valandų!

Vibruojančio kiaušinėlio programėlė veikia su iPhone ir Android telefonais.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 16 cm

Įterpimo gylis: 7,5 cm

Skersmuo: 3,3 cm

Vibracija: 10 režimų (valdant programėle – neribotai)

Svoris: 55 g

Tylaus veikimo

Atsparus vandeniui

Įkraunamas

Spalva: violetinė
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.