Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Kietieji kvepalai Slow sex

Prekės ženklas: Bijoux Indiscrets
0 atsiliepimų
19.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Kvepiantis kvietimas atrasti kiekvieną savo kūno centimetrą. Šie be alkoholio esantys kietieji kvepalai Jūsų odai palieka jaudinantį egzotišką kokosų aromatą. Maloni tekstūra kviečia Jus kvepinti bet kurią sritį, kurią norite tyrinėti, paliesti ar bučiuoti...

Savybės:

  • Be alkoholio, todėl galite jį pritaikyti bet kuriai kūno daliai, kurią norite pabrėžti, įskaitant intymias vietas: vulvą, krūtis, užpakaliuką, kaklą ir kt.
  • Šie kokoso kvepalai yra ilgalaikiai, todėl galite kvepinti savo erogenines zonas likus kelioms valandoms iki erotinio susitikimo. Jų sklandi tekstūra reiškia, kad galite eksperimentuoti su jais sekso metu ir išryškinti vietas, kurias ketinate bučiuoti ar noresite bučiuoti vėliau.
  • Suderinama su latekso prezervatyvais ir sekso žaisliukais (kai jie įsigeria į odą).
  • Suderinamas su intymiomis vietomis.
  • Ilgalaikis egzotiškas kokosų aromatas.
  • Sklandi tekstūra.
  • Aliejaus pagrindu.

Įspėjimai ar apribojimai: Tik išoriniam naudojimui. Venkite patekimo į akis. Negalima nuryti. Nenaudokite ant pažeistos ar sudirgintos vietos. Jei atsiranda dirginimas ar diskomfortas, nutraukite vartojimą ir kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą. Nenaudokite, jei yra alergija kuriai nors medžiagai. Nenaudokite, jei pakuotė atidaryta ar sugadinta.

Tūris: 8 g

Kvapas: kokosų

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.