Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

King Cock falo imitatorius Squirting 10

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
73.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

King Cock - patys tikroviškiausi falo imitatoriai visame pasaulyje! Pagaminti Amerikoje, kiekviena vena, kiekvienas linkis, galvutė bei sėklidės sukurti su neapsakomu kruopštumu, atsižvelgiant į menkiausią smulkmeną, siekiant sukurti realaus penio kopiją. Jų lankstumas leidžia prisitaikyti prie Jūsų kūno linkių ir lengvai juo manevruoti. 

Šį kartą King Cock pristato išskirtinį gaminį, klausiate kuo jis skiriasi nuo kitų? O gi šis falas gali ejakuliuoti! Falas itin realistiškas, kiekviena vena ir raukšlelė kaip tikro penio, o galvutė ir sėklidės gundančiai kviečia jį išbandyti. Į falo imitatoriaus vidų terpiama pipetė, į kurią prieš tai įpilsite specialaus skysčio, imituojančio spermą (jį rasite pakuotėje). Su kiekvienu spustelėjimu iš žaisliuko išsilies skystis, kuris suteiks pojūtį, lyg Jus užlieja sperma. Itin aistringas žaisliukas, kurį privalote išbandyti!

Pagamintas Amerikoje

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: PVC

Bendras ilgis: 25 cm

Įterpimo gylis: 20 cm

Skersmuo: 5 cm

Pakuotėje yra:

  • falo imitatorius;
  • pipetė;
  • spermą imituojantis skystis.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.