Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Kiškučio tipo vibratorius Satisfyer

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
68.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Mėgstate dvigubą stimuliaciją? Tuomet šis žaisliukas jums idealus! Pristatome kiškučio tipo vibratorių, kuriame dera dvigubas malonumas – G-taškui ir klitoriui.

Šis žaisliukas nėra įprastas kiškučio tipo vibratorius su atšakėle klitoriui, o vietoje atšakėlės įtaisytas stimuliatorius, kuris veikia oro siurbimo principu. Taip sukuriami intensyvesni pojūčiai ir stipresni orgazmai. Vibratorius pagamintas iš šilko švelnumo silikono, kuris ypač greitai įšyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, o ant šios medžiagos paviršiaus nesikaupia bakterijos, tad būsite tikra, jog žaisliukas higieniškas.

Ergonomiškos formos žaisliukas maloniai gula rankoje, tvirtas, bet lankstus pagrindas, švelniai išlenkta galvutė – G-taškui, o atšakėlė suformuota taip, kad tobulai pasiektų jūsų klitorį. Oro siurbimo technologija suteikia labai panašų jausmą, kuris jaučiamas oralinio sekso metu, tad jei dievinate oralinį malonumą ir G-taško stimuliaciją, nedvejodama rinkitės šį žaisliuką. 

Vibratorius turi du galingus variklius – vienas įtaisytas pagrinde ir siūlo 7 vibracijos režimus ir 3 intensyvumo lygius G-taškui, antrasis – atšakėlėje, galėsite rinktis iš 11 intensyvumo lygių. Abu varikliai ir visi nustatymai valdomi atskirai, todėl galėsite rinktis iš gausybės malonumo kombinacijų! Be to, žaisliukas veikia ypač tyliai, todėl malonumas liks diskretiškas, taip pat jis visiškai atsparus vandeniui ir yra įkraunamas USB jungtimi.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 22 cm

Skersmuo: 3,3 cm

Vibracija: 7 režimai ir 3 intensyvumai pagrinde, 11 intensyvumo lygių atšakėlėje

Atsparus vandeniui

Įkraunamas

Tylus

Spalva: balta
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.