Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Blow Job

Prekės ženklas: You2toys
1 atsiliepimas
5.00 1
44.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Taigi, ponios, paverskite savo šiltą, šlapią burną vibruojančia malonumo skyle - tai tikrai lengva padaryti su šiuo mažu ir išskirtinai praktišku vibratoriumi.

Vibratorius užmaunamas ant skruosto, o jo jaudinančios vibracijos ir Jūsų liežuvis sukuria neapsakomai malonius oralinio sekso pojūčius. Jo dėka Jūsų rankos lieka laisvos, galite žaisti su jo sėklidėmis ar stimuliuoti tarpvietę. Vibratorius turi įkraunamą bateriją: be laido ir be nuotolinio valdymo pulto. 5 vibracijos režimus galima lengvai reguliuoti paspaudus mygtuką išorėje. Vibratorius dengtas stimuliuojančiais gumbeliais dar intensyvesniems pojūčiams. Tinkamas tiek vyro, tiek moters oraliniam seksui.

Pagamintas iš silikono, kuris turi šilko švelnumo paviršių, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. LI-jonų akumuliatorių galima įkrauti pridedamu USB kabeliu. Įkraunamas, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi vibratoriai. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga

Bendras ilgis: 14 cm (viena pusė 5,5 cm, kita 4 cm)

Skersmuo: 1 - 2,3 cm

Vibracija: 5 režimai

Pakraunamas USB jungtimi

Spalva: purpurinė

Įkrovimo laikas: apytiksliai 30 minučių

Akumuliatoriaus veikimo laikas: apytiksliai 90 minučių

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Įsigijom su draugu, labai patiko jam pojūčiai, o man atliekant oralinį irgi netrukdė. super :)
      Joana
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.