Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Klitorio balzamas Kaitra (10 ml)

Prekės ženklas: Bijoux Indiscrets
0 atsiliepimų
15.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Klitorio stimuliacijai skirtas balzamas, kuris greitai susigeria į odą, akimirksniu pradeda veikti. Balzamo sudėtis papildyta ženšeniu ir argininu, kurie padidina klitorio jautrumą prislietimams ir frikcijoms bei suaktyvina kraujotaką lytinių organų srityje. Naujos kartos patentuota molekulė Thermolat® sukuria šildantį efektą, kuris dar labiau įkaitina atmosferą. Turi malonų kokosų kvapą. Tinkamas naudoti su sekso žaisliukais ir latekso prezervatyvais. Tinka visų tipų odai.

Naudojimas: nedidelį kiekį balzamo išspauskite ant piršto. Pirštu balzamą įmasažuokite į klitorį. Šilumos efektas pajuntamas per kelias sekundes. Efektas trunka iki 40 min. Jei reikia, procedūrą galite pakartoti. Skirta tik išoriniam naudojimui.

Tūris: 10 ml

Kvapas: kokosų

Pagaminta Ispanijoje

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.