Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

LELO masažo aliejus - žvakė (vanilė/kakavos kremas)

Prekės ženklas: Lelo
1 atsiliepimas
5.00 1
34.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

LELO masažo aliejus - žvakė, pagaminta iš natūralaus sojos vaško, shea sviesto ir abrikosų branduolio aliejaus. Lengvai kvepiantis vaškas ištirpsta į išskirtinės prabangos masažo aliejų.

Po 15-20 minučių užpūskite žvakę ir skystą, šiltą masažo aliejų pilkite tiesiai ant odos arba į delną. Ši prekė sukurs romantišką ir jaukią aplinką, kurios taip dažnai norisi užklupus rutinai.

Prabangaus dizaino pakuotė, ant dangtelio specialus žiedelis lengvam jo nuėmimui.

LELO - kokybės ir elegancijos ženklas.

Savybės:

Visi natūralūs ingredientai be cheminių priedų

Shea sviestas sušvelnina ir maitina odą

Neriebus ir ilgalaikio drėkinimo aliejus susigeria į odą

Idealiai tinka naudoti kiekvieną akimirką

Saugi ir ekologiška pakuotė

Dega iki 36 valandų

Aromatas: vanilė ir kakavos kremas

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Žiūrėjau skeptiškai, bet draugas prikalbino pabandyti. Buvo kažkas wow, kitokio. Žvakė sukūrė romantišką atmosferą, kvapas labai skanus, o tada panaudojom masažui. Rekomenduoju, jei norisi kažko naujo, nebandyto. :)
      Lelo pirkėja
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.