Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Maisto papildas moterims Moringa Libido Power Caps (60 kaps.)

Prekės ženklas: Hot
0 atsiliepimų
38.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Maisto papildas sukurtas moterims, kurio veikliosios medžiagos yra surinktos iš Kenijos Moringa ir Pietų Amerikos Damiana augalų. Damiana augalas turi atpalaiduojantį poveikį ir gali padėti padidinti libido. Kapsulės praturtintos Omega riebalų rūgštimis ir vitaminais A, B, E, K, kurie stiprina imuninę sistemą.

Reguliariai vartojamas maisto papildas gali padėti susigrąžinti seksualinę energiją, pažadinti geismą savo partneriui bei sustiprinti malonumą sekso metu.


Grynasis kiekis: 41 g (1 kapsulė po 683 mg).

Vartojimas:  vartoti ne daugiau nei 2 kapsules per dieną užsigeriant stikline vandens. Ne daugiau nei 2 kapsulės per 24 valandas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės,

Sudedamosios dalys:  moringa milteliai, damianos lapų milteliai, kapsulė (apvalkalas  E464, dažikliai: E171, E141), 11% L-argininas, L-citrulinas, užpildas magnio stearatas.

Šis maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nerekomenduojama nėščioms moterims. Laikyti sausoje, vėsioje ir vaikams nepasiekiamoje  vietoje. Nevartoti su alkoholiu ar kofeinu. 

Gamintojas: HOT Production & Vertriebs GmbH, Austria

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.