Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Malonumų rinkinys LELO Dare Me

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
129.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

LELO prabangus malonumų rinkinys Dare Me skirtas porai, ieškančiai naujų pojūčių, trokštančiai išbandyti naujoves ir patirti daugiau malonumo. Išdrįskite išpildyti slaptas fantazijas su Dare Me rinkiniu. Meilės preliudija dar niekuomet nebuvo tokia jaudinanti.

Rinkinį sudaro:

  • LELO Luna juodi vaginaliniai rutuliukai (2 x 28g Ben Wa kamuoliukai su silikonine virvele),
  • LELO šilkiniai antrankiai (100% šilkas ir zomšos detalės),
  • LELO jausmingas botagėlis (lanksčios ir minkštos juostelės, tvirta metalinė/akrilinė rankena),
  • LELO atvirutė,
  • originali LELO pakuotė su medžiaginiu maišeliu rutuliukams laikyti.

Rutuliukų savybės:

Pagaminti iš: kūnui saugaus ABS plastiko ir aukščiausios kokybės silikono.

Dydis (virvelė): 73 x 31 x 15 mm.

Dydis (rutuliukai): 29 mm.

Juodos spalvos LELO rinkinys atrodo stilingai, rinkinyje esantys vaginaliniai rutuliukai, botagėlis ir švelnūs antrankiai nuteikia nuotykiams, išdykusiems žaidimams. Tiesiog suriškite rankas, kad mylimoji visiškai atsiduotų Jūsų valiai. Meilės preliudijai į rankas paimkite LELO botagėlį, malonumą sustiprinkite vaginaliniais rutuliukais. Šios ypatingos nakties Ji niekada nepamirš!

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.