Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pakraunamas G taško vibratorius Rondo (purpurinis)

Prekės ženklas: Close2You
0 atsiliepimų
79.91 € 41.30 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Naujiena iš Close2You! Unikalaus dizaino, idealios formos, tobulai pritaikytas anatomiškai, švelnus it šilkas, tačiau galingas vibratorius Rondo!

Vibratorius Rondo yra pakraunamas, todėl Jums niekada nereikės rūpintis, kad ekstazę nutrauks pasibaigusios baterijos. Itin prabangus, kokybiškas ir galingas žaislas, pagamintas iš aukštos kokybės silikono. Vibraciją valdo net du galingi motorai, yra net 6 sinchroniški vibravimo ritmai, valdomas vieno mygtuko paspaudimu, be toksinių medžiagų - ftalatų, bekvapis, tylus ir atsparus vandeniui, kad malonumu galėtumėte mėgautis tiek duše, tiek vonioje.

Ilgis 16,5 cm x 12 cm, skersmuo 3,5 cm.

Unikali vibratoriaus forma pritaikyta g-taško stimuliacijai, pagrindas su iškiliomis bangelėmis, kurios užtikrina nesibaigiantį malonumą. Vibratoriaus gale kilpos formos rankena įsikibimui.

Komplektacijoje pridedama: pakelis - servetėlės žaisliukų valymui, knygutė - naudojimosi instrukcija, varpos žiedas Alyvinis Rojus, medžiaginis maišelis vibratoriaus laikymui, lubrikantas Glissando (7,5 ml), įkroviklis.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.