Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pakraunamas vibratorius We-Vibe Duetas (purpurinė spalva)

Prekės ženklas: We Vibe
10 atsiliepimų
5.00 10
92.65 € 61.66 €
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Pakraunamas vibratorius Duetas yra skirtas porai. Taip, šis mažas, dailus žaisliukas sekso metu sustiprins pojūčius abiems partneriams. Tiesiog pakraukite, įjunkite ir įveskite į vaginą, Duetas stimuliuos Jūsų g-tašką, klitorį ir partnerio varpą. Šis vibratorius turi net 9 skirtingus vibracijos režimus, pasirenkamus vienu mygtuko paspaudimu, du galingus variklius, skirtinguose galuose. Pagamintas iš aukščiausios rūšies medicininio silikono. Atsparus vandeniui. MInkštas, lankstus, švelnus, sveria tik 60 g. Ilgis - 8,3 cm, skersmuo - 2,5 cm.

Verta paminėti, jog ši sekso prekė yra pelniusi daugybę tarptautinių apdvonanojimų ir nominacijų bei 2009 metais išrinkta geriausia erotine preke porai.

Į pakuotę įeina naudojimosi instrukcija su paveiksliukais, USB įkroviklis ir medžiaginis maišelis laikymui.

Vibratoriaus priežiūra: prieš ir po naudojimo nuplaukite muilu su vandeniu, naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, nebandykite pakeisti vibratoriaus formos.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Šis žaisliukas yra vertas savo kainos. Vibracijos tikrai galingos ir suteikia abiems labai malonių pojučių. Ir poroje paįvairinimas tikrai smagus keičiant vibracijas. Džiaugiames įsigiję šį žaisliuką. Ačiū :)
      Kamila
    • tikrai verta isigyti, mes turim jau puse metu ir nesakau, kad daznai, bt kartais palepiname save ir paivairiname seksa
      Algimoniai
    • kadangi nuolat ieskome nauju potyriu, pasiryzome ir siam vibratoriui. nors niekada nesame pirke tokio brangaus, taciau dabar manome, kad jis vertas kiekvieno lito. aisku, neapsiejome be juoko, buvo kiek nejauku ir neiprasta, ne is karto pavyko sklandziai pasimyleti, kai isiterpia vibratorius. taciau dabar viskas puikiai, vertiname 11 is 10 balu!
      rita ir mindaugas
    • vertiname puikiai
      vilma
    • is rpadziu nesupratom, kame cia malonumas.... paskui paskaiciau, kad gal padetu lubrikantas, ji nuspirkom. Buvo maloniau, bet vistiek keista... Bet tada dar radau cia straipsni apie sekso pozas naudojant we-vibe, ir jis tapo musu daznu sveciu lovoje.

      Kadangi man nuolat buvo problema su orgazmu, tai ir prie sito daikciuko teko priprasti. Juk vibracija nera labai naturalus dalykas, bet dabar jau viskas super.

      Ne kiek nesigailim ne vieno isleisto lito.

      Jonai, suprantu tave, taciau nepadekit zaisliuko i stalciuka - jis tikrai gali padovanoti ziauriai daug maloniu akimirku ;) reikia tik priprasti
      Ilka
    • nuostabus dalykas, tik aisku kaip ir prie visko reikia priprasti, bet paskui - puikus dalykas porai!
      Valentina
    • ypatingai geras daikciukas!
      juste
    • su vyru naudojam sita ir ner bedu, o kas neranda mygtuko, tai jau cia aklas gal turi buti :) mano nuomone naujoji versija neverta pinigu... o sita tai rekomenduoju
      to g
    • Superinis daikciukas, rekomenduoju visoms porelems, ypac jei moteriai sunku patirti orgazma!
      Indre M.
    • Zmona sako, kad liuks :]
      Tomas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.