Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio pompa Didintojas

Prekės ženklas: Lovetoy
1 atsiliepimas
5.00 1
31.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Lovetoy kolekcijos, aukščiausios kokybės penio pompa skirta vyrams. Skaidrios spalvos penio pompa pasižymi tuo, kad jos mova primena natūralią moters vaginą. Penio pompos cilindras puoštas matavimo skale, leidžiančia Jums stebėti kintančius matmenis. Patogi juoda pumpavimo rankena, žarnelė ir atleidimo (oro išstūmimo) vožtuvas. Naudojant penio pompą, susidaręs vakuumas suaktyvina kraujotaką Jūsų varpoje, todėl jis tampa tvirtesnis ir didesnis. Dar geresniems rezultatams pasiekti pridedamas ir penio žiedas. Vandeniui atsparios penio pompos ilgis 20 cm, o jo skersmuo siekia 6,2 cm. Pompa pagaminta iš kūnui saugios ABS ir TPE medžiagos. 

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: ABS, TPE
Spalva: juoda
Ilgis: 20 cm
Skersmuo: 6,2 cm
Savybės: prie pompos pridedamas penio žiedas, 100% atsparumas vandeniui
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Prisipažinsiu susigundžiau dėl movos, bet ir pati pompa nenuvylė, nes rankena vis gi kur kas patogesnė negu įprastos.
      Adomas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.