Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio žiedas Winni (violetinis)

Prekės ženklas: Svakom
0 atsiliepimų
74.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės penio žiedas, kuris patiks abiems partneriams. Pagamintas iš silikono, kuris turi šilko švelnumo paviršių, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. Šis žiedas skirtas sustiprinti erekciją, prailginti lytinį aktą ir stimuliuoti klitorių arba sėklides, priklausomai nuo to, į kurią pusę bus pasuktas. Itin tamprus, dėl to prisitaiko prie bet kokio dydžio penio, o atšakėlė yra masyvi, dėl to padengs didelį plotą, taigi pojūčiai bus kur kas intensyvesni. Padabintas sidabrinės spalvos dekoracija su Svakom logotipu, taip jis tampa itin šiuolaikiškas.

Žiedo šone yra mygtukas su S raide, jį reikia palaikyti 2 sekundes ir žaisliukas įsijungs / išsijungs. Tuo pačiu mygtuku perjungiami 5 vibracijos režimai ir 5 intensyvumai. Papildomas intelektualusis Svakom režimas imituoja vis didėjantį realaus sekso dažnį link kulminacijos. Taip pat funkcijas galite perjungti nuotolinio valdymo pulteliu, taip bus kur kas patogiau, nereikės atsitraukti vienam nuo kito, jis veikia iki 10 m atstumu.  Itin tylus veikimas, tylesnis net už laikrodžio tiksėjimą. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi žaisliukai. 100% atsparus vandeniui, todėl galėsite naudoti duše ar vonioje, lengvai plaunamas. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas su poliuretano danga, ABS

Bendras ilgis: 9 cm

Vidinis skersmuo: 3 cm

Medžiagos storis 0,4 cm

Funkcijos: 5 vibracijos režimai ir 5 intensyvumai, intelektualusis Svakom režimas

Pakraunamas USB jungtimi

Baterijos tipas: polimerinė ličio baterija

Įkrovimo laikas: 1 valanda

Naudojimo laikas: 0,67 valandos

Atsparus vandeniui

Svoris: 40 g 

Pultelis: 16 g

Spalva: violetinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.