Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Prezervatyvai Pasante Glow (1 vnt.)

Prekės ženklas: Pasante
1 atsiliepimas
5.00 1
0.67 € 0.49 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Jei norite naujų įspūdžių Pasante Švytėjimas prezervatyvai kaip tik Jums. Ryškiai šviečiantys tamsoje fluorascensiniai prezervatyvai iš latekso. Šviečia pusė prezervatyvo nuo galiuko. Gausiai lubrikuoti atspariu vandeniui labai slidžiu ir ilgai išliekančiu silikoniniu lubrikantu. Norint išgauti labai ryškų švytėjimą, prieš naudojant 10-25 sekundes palaikykite prieš ryškią šviesą. Tik ne per arti, kad karštis nepažeistų prezervatyvo. 

Storis: 0,065 mm

Plotis: 54 mm

Ilgis: 180 mm

Pagaminta iš: Latekso

Spalva: Skaidrūs, tamsoje šviečia žalsvai

Kvapas: Bekvapiai

Kiekis: 1vnt

Patikrinti: Elektroniškai, 100%

Sertifikatai: CE, ISO 4074

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • nusipirkau paziuret ar tikrai sviecia, nu akurat, prasvito mano draugelis, geras, uzskaitau
      Juozas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.