Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Prostatos masažuoklis LELO Bruno (juodas)

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
158.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

LELO Bruno - žinomas kaip pasaulyje maloniausias prostatos masažuoklis, kuris gali padidinti vyrų orgazmo intensyvumą ir iki trečdalio pastiprinti malonumą. Turi du galingus motorus, vienas lenktoje dalyje, skirtoje tiksliam prostatos stimuliavimui, o kitas išorinėje dalyje, masažuojančioje tarpvietę. Bruno turi 6 intensyvius vibracijos režimus, kurie suteikia maksimalų komfortą ir leidžia atlaisvinus rankas mėgautis pojūčiais.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės, saugaus kūnui silikono ir ABS plastiko, be kenksmingų ftalatų. Šilkinio paviršiaus, elegantiško dizaino, įkraunamas ir visiškai atsparus vandeniui - visa tai verčia jį būti labiausiai geidžiamu intymiu žaisliuku. 

LELO - tai prabangos ir kokybės ženklas, garantuojantis didžiausią malonumą.

Dydis: 131 x 168 x 41 mm.

Svoris: 116 g.

Baterija: Li-lon 420mAh 5.0 V.

Krovimas: 2 valandos.

Naudojimo laikas: iki 4 valandų.

Dažnis: 120 Hz.

Maksimalus skleidžiamas garsas: < 50dB.

Komplektacija: graži juoda tvirta dėžutė, įkroviklis, vandens pagrindo lubrikantas Lelo (5ml), juodas medžiaginis maišelis vibratoriaus laikymui bei naudojimosi instrukcija.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.