Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prostatos masažuoklis LELO Hugo (mėlynas)

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
218.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prostatos masažuoklis LELO Hugo valdomas nuotoliniu būdu, tai visiškai nauja technologija, užtikrinanti dar didesnį malonumą ir komfortą vyrams. Pagamintas iš aukščiausios kokybės, saugaus kūnui silikono ir plastikinių detalių, be kenksmingų ftalatų. Tinkamas tiek poros žaidimuose, tiek solo partijoje. Prostatos masažuoklis su dviem galingais, tačiau itin tyliais varikliukais, kurie tolygiai paskirsto pulsavimą po visą prostatos masažuoklį. Slidus ir švelnus, aptakios formos, kuri idealiai pritaikyta stipresniam ir efektyvesniam rezultatui pasiekti. Reguliuojama vibracija bei pulsacija leis pasirinkti trokštamus pojūčius, kuriais tikrai nenusivilsite. 

Lelo - tai prabangos ir kokybės ženklas, garantuojantis didžiausią malonumą.

Atsparus vandeniui, įkraunamas, valdomas nuotoliniu būdu, įdiegta judesio konrolė.

Medžiaga: kūnui saugus silikonas, ABS (detalės)

Paviršius: matinis

Dydis: 10,4 x 10,7 x 4,1 cm

Diametras: 3,25 cm

Svoris: 116 g

Baterija: Li-lon 420 mAh 

Įkrovimas: apie 2 val

Naudojimo laikas: apie 2 val

Budėjimo režimas: iki 90 dienų

Dažnis: 100 Hz

Skleidžiamas garsas: <50 dB

Valdymas: 4 mygtukai su LED apšvietimu (užrakinami saugiai kelionei)

Vibracija: 6 nustatymai

Baterijos: 2xAAA valdymo pulteliui (pridedamos).

Spalva: mėlyna.

Pakuotė: Lelo Hugo prostatos masažuoklis, įkroviklis, satininis maišelis prostatos masažuoklio laikymui, instrukcija įvairiomis kalbomis, Lelo lubrikanto mėginukas (5 ml).

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.