Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Prostatos masažuoklis Velniūkštis

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinės formos prostatos masažuoklis, pagamintas iš švelnaus medicininio silikono. Ši medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu, greitai sušyla, ant jos nesikaupia bakterijos. Žaisliukas ne tik masažuos prostatą, bet ir maloniai stimuliuos tarpvietę dėl esančios atšakėlės, kurios tekstūra suteiks dar intensyvesnių pojūčių. Įjungę žaisliuką galėsite mėgautis 10 galingų vibracijos režimų ir 3 sukimosi režimais ir tai gali būti valdoma atskirai, todėl tikrai atrasite tai, kas jums maloniausia. Valdomas nuotoliniu būdu, todėl valdymas tikrai patogus. Be to, masažuoklis turi šildymo funkciją, todėl tarpvietė gali būti maloniai pašildyta. Yra kilpa patogiam ištraukimui. Įkraunamas USB jungtimi, todėl galėsite nesirūpinti baterijomis, o žaisliuko variklis dėl to dar galingesnis ir ilgaamžiškesnis. Visiškai atsparus vandeniui, todėl žaidimus galėsite perkelti ir į vonią!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas, PU, ABS

Ilgis: 14,5 cm

Įterpimo gylis: 9,3 cm

Skersmuo: 1,6 – 3,3 cm

Funkcijos: 10 vibracijos, 3 rotacijos režimai

Veikia ypač tyliai

Atsparus vandeniui

Pakraunamas USB

Spalva: juoda, raudona
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.