Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojantis kiaušinėlis Irena (rožinis)

Prekės ženklas: Realov
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Galingas, prašmatnus, dailus, jausmingas, išmanus – tai vibruojantis kiaušinėlis Irena! Puikiai tiks tiek solo žaidimas, tiek seksualinio gyvenimo paįvairinimui su partneriu, tiek diskretiškam malonumui viešumoje. 

Žaisliukas valdomas išmaniuoju telefonu! Jums tereikia parsisiųsti programėlę į savo telefoną, o su ja galėsite valdyti visas kiaušinėlio funkcijas. Perleiskite kontrolę savo antrai pusei ir mėgaukitės netikėtumais. Mylimasis taip pat galės valdyti jūsų žaisliuką ir būdamas kitame mieste, o programėlėje taip pat rasite ir video pokalbio funkciją, todėl tai idealus žaisliukas poroms, palaikančioms santykius per atstumą. Kiaušinėlis turi 10 vibracijos funkcijų, o telefono ekrane galėsite piešti ir kurti savo vibracijos režimus. Tačiau galimybės tuo nesibaigia! Spustelėjus ir perkeliant rodyklę bei pasitelkus garsus ir judesį galima sukurti skirtingus vibracijos režimus. Taip pat turi funkciją Kėgelio treniruotėms, todėl galėsite ne tik mėgautis, bet ir stiprinti savo dubens dugno raumenis.

Kiaušinėlis veikia ypač tyliai, todėl galėsite mėgautis ir nesibaiminti, kad kas išgirs. Taip pat žaisliukas visiškai atsparus vandeniui, o dėl to nesibaimindama galėsite žaidimą perkelti į dušą ar vonią! Pakraunamas USB jungtimi, todėl pamirškite rūpestį dėl baterijų.

Savybės:

Pagamintas iš 100% medicininio silikono;

Ilgis: 16 cm

Skersmuo: 3,3 cm

Įterpimo gylis: 7,5 cm

Vibracija: 10 režimų, galima kurti savo režimus

Pakraunamas USB

Ypač tylus

Atsparus vandeniui

Gali būti valdomas mobiliąja programėle per „Bluetooth“ arba įprastu būdu

Gali būti siejamas su „Apple“ ar „Android“ telefonais, palaikančiais „Bluetooth“ 4.0 versiją

Įkrovimo laikas 1,5 val

Naudojimo laikas 4 val

Spalva: rožinė
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.