Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Sekso lėlė Juicy Jill

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
224.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Sekso lėlė, kurią Jūs įsimylėsite! Realaus dydžio, su visiškai suformuotu veidu, visi bruožai itin tikroviški ir ryškūs. Judančios rankos su visiškai suformuotomis plaštakomis ir pėdomis. Visi pirštai yra atskirti vienas nuo kito, padailinti manikiūru ir pedikiūru. Įspūdingo dydžio krūtinė, kuri patiks dievinantiems didelį biustą. Turi plaukus, todėl galėsite ją šukuoti, pinti ar tiesiog glostyti, o gal akto metu norėsite čiupti už plaukų prieš kulminaciją. Į ją įterpiamas sandarus, bet tamprus masturbatorius su dviem angom - vaginaline ir analine. Jei tik norėsite, galėsite jį išimti ir naudoti atskirai. 

Be galo realistiška sekso lėlė, kuri akimirksniu atkreips Jūsų dėmesį. Panaudojimo galimybės priklauso nuo Jūsų fantazijos. Argi ne nuostabu turėti merginą, kuri visada nusiteikusi seksui, stulbinamai atrodo ir yra pasiruošusi išpildyti visus Jūsų intymius norus? Nieko nelaukite ir išbandykite!

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu ir antibekteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: PVC, TPR.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.