Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Sekso mašina Athenas Ultimate

Prekės ženklas: Love Botz
0 atsiliepimų
1,900.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vienguba arba dviguba skverbtis - rinktis Jums! Vibruojantis malonumas, belaidis nuotolinio valdymo pultas ir dar daugiau! Sekso mašina Athenas Ultimate turi viską, kas suteikia individualų pasitenkinimą iš galingo, bet kompaktiško aparato. Stačiakampio formos, turi kojeles su tvirtu pagrindu, leidžiančiu laikytis norimoje pozicijoje, efektyviai atlikti savo funkciją. Sekso mašina turi išorinį maitinimo šaltinį, veikia įjungus laidą į rozetę.

Viduje galingas motoras su strypais, kurie juda pirmyn - atgal tokiu greičiu, kokį pasirinksite patys. Du strypai joje yra neveltui - vienu metu bus stimuliuojama vagina ir analinė anga. Taigi patirsite dvigubą malonumą iš karto! Realistiškas falo imitatorius, puoštas penio galvute ir venų raštu suteiks kuo tikroviškesnius pojūčius. Analinis kaištis piramidės formos, dėl to užtikrins sklandų įterpimą, pagamintas iš silikono, ši medžiaga be kenksmingų ftalatų, maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros. 

Norėdami tobulos traukos, sureguliuokite strypų kampą iki 26 laipsnių! Dvigubo įsiskverbimo metu taip pat galite reguliuoti dviejų strypų artumą, kad atitiktų Jūsų kūno poreikius. Kai būsite norimoje padėtyje, Jūs arba Jūsų partneris galėsite valdyti traukimo greitį naudodami laidinį valdymo pultelį. Tačiau belaidis nuotolinio valdymo pultas suteikia dar daugiau įspūdžių! Tai ne tik suteikia Jums galimybę valdyti trauką, bet ir veikia kaip vibratorius, leidžiantis Jums patirti jausmingą erogeninių zonų stimuliaciją. Be to, pultelio antgalis net įšyla iki kūno šilumos! Sekso mašina Anethas Ultimate suteikia begalę galimybių pagerinti ekstazę!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Metalas, ABS, TPR, silikonas

Mašinos ilgis – 56 cm, plotis  - 28 cm, aukštis – 34 cm

Vaginalinis dildo - TPR, ilgis – 17.8 cm, diametras – 4.4 cm

Analinis dildo – silikonas, ilgis – 16.5 cm, diametras – 3.8 cm

Spalva: juoda

Pridedamos išsamios instrukcijos. Komplekte yra: mašina, 2 tikroviški dildo, 1 analinis dildo, valdymo pultelis, belaidis vibruojantis valdymo pultelis su šildymo antgaliu, 2 prailginimo strypai su spyruoklėmis, 2 dildo adapteriai, belaidžio valdiklio įkroviklis ir 110–220 V galios transformatorius.

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.