Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina Smagutė

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
259.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Įkraunama iš tinklo sekso mašina su dviem maloniais dildo. Vienas itin tikroviškas, puoštas ryškiu venų raštu ir gundančia galvute, jo ilgis 19 cm, skersmuo 3,5 cm. Kitas padabintas stimuliuojančiais rumbeliais bei klitorio ir anuso atšakėlėmis, jo ilgis 13,5 cm, skersmuo 4 cm. Abu dildo turi ejakuliacijos efektą, pridedamas švirkštas, kuriuo galėsite pripildyti sekso prekes norimo skysčio ir paspaudę mygtuką jį išleisti. Sekso žaisliukas teikia frikcijų pojūtį (aukštyn - žemyn), jų galingumas siekia nuo 50 iki 300 judesių per minutę. Šis aparatas nepaliks nei vienos nepatenkintos dailiosios lyties atstovės. Ar suspėsite skaičiuoti orgazmų skaičių?

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: TPE

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*

    Panašiausios prekės

    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.