Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vagina Tikroviška su vibracija

Prekės ženklas: Baile
1 atsiliepimas
5.00 1
28.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Jeigu svajojate apie itin realistiškus pojūčius, kurie stebins ne tik jausmu, tačiau ir vaizdu, šis masturbatorius pateisins jūsų lūkesčius.

Tikroviška, natūralaus dydžio vagina, kuri turi papildomą vibraciją, pasirengus suteikti Jums visišką malonumą. Pagaminta iš itin minkštos, malonios ir švelnios TPE medžiagos , o vidaus kanalas padengtas įvairiais iškilumais, kurie suteiks labai realistiškus pojūčius. Gakta puošta plaukeliais.

Dydis: 16 x 15 cm.

Baterijos: 2 AA (nepridedamos).

Rekomenduojama naudoti katu su vandens pagrindo lubrikantu. Prieš ir po naudojimo nuplaukite vandeniu, dezinfekuokite specialiu sekso žaislų valikliu. 

Siekiant išlaikyti idealią žaisliuko būklę, kartu naudokite specialią pudrą. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Minkstam, naturaliai atrodanti, o dar vibracija - tai isvis super. Verta investuot, zinoma - nereik pamirsti tinkamai priziureti, kad ilgai tarnautu.
      Jonas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.