Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vaginalinių rutuliukų rinkinys Rewobeads

Prekės ženklas: REWOLUTION
0 atsiliepimų
79.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vaginalinių rutuliukų rinkinys moteriai, kuri rūpinasi savo seksualine sveikata. Malonios tekstūros, švelnūs ir patogūs, skirti stiprinti makšties raumenis, suintensyvinti orgazmą. Rinkinuką sudaro laipsniškai didėjantys ir sunkėjantys rutuliukai, kurie naudojami atitinkamai pagal treniruočių lygį. Tinka įvairaus amžiaus moterims, panaudojus sustiprėja šlapimo pūslė, palengvėja gimdymas, sumažėja makšties apimtis. Rinkinyje yra 2 poros rutuliukų be vibracijos ir 1 su vibracija, jei norisi intensyvių pojūčių.

Itin galingas motoras įtaisytas rutuliukuose, kurie vibruoja. 10 vibracijos režimų, o kiekviename režime galėsite valdyti jo intensyvumą. Valdomas ypatinga „WATCHME” technologija, ji leidžia valdyti sekso žaislus per atstumą, naudojant pridedamą laikrodį, segamą ant riešo. Valdydami žaisliuką laikrodžiu galėsite kontroliuoti vibracijos intensyvumą ir režimą, įjungti bei išjungti prietaisą, reguliuoti vibracijos režimus pagal savo pageidavimus. Taip pat rutuliukai gali būti valdomi mygtuko paspaudimu, kuris yra ant rutuliuko.

Pagaminti iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunami, dėl to kur kas ilgaamžiškesni ir galingesni nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Kol įkraunama mirksi lemputė, kai šviečia tolygiai - įkrauta. Atsparūs vandeniui, taigi pramogas galėsite perkelti ir į dušą. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Matmenys:

  • Viengubo rutuliuko ilgis – 41 mm, diametras – 33 mm, svoris – 35 g.
  • Dvigubo rutuliuko ilgis – 89 mm, diametras – 33 – 32.5 mm, svoris – 70 g.
  • Dvigubo vibruojančio rutuliuko ilgis – 99 mm, diametras – 37.5 – 36.5 mm, svoris – 60 g.

Medžiaga: silikonas, ABS

Funkcijos: 10 vibracijos režimų

Įkraunama USB jungtimi

Veikimo laikas: 50 min

Atsparus vandeniui IPX7

Spalva: violetinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.