Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Varpos užmovas Aistros bomba

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
20.87 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Varpos užmovas Aistros bomba yra bespalvis, uždaru galu, tamprus. Idealiai apspaudžia varpą, todėl erekcija tvirtesnė ir ilgiau išlieka. Uždaras galas apsaugo varpą nuo per daug intensyvaus stimuliavimo, todėl gelbsti nuo priešlaikinės ejakuliacijos. Išorinė užmovo pusė padengta ranteliais, šereliais ir gumbeliais, kurie stimuliuoja partnerę. Varpos užmovas Aistros bomba taip pat turi stimuliuojančią atšaką su vibracija, kuri šuniuko pozoje stimuliuoja partnerės klitorių, o misionieriaus - jautrią zoną tarp makšties ir anuso. Baterijos dedamos į kapsulę, kuri gali būti naudojama ir atskirai nuo varpos užmovo - viso kūno erogeninių zonų stimuliavimui.

Ilgis: 13 cm.

Skersmuo: 3 cm.

Baterijos: 3 LR 44 (pridedamos).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.