Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Eifelis

Prekės ženklas: MIA
0 atsiliepimų
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Kompaktiškas ir lankstus vibratorius yra labai miela staigmena, kurią galite padovanoti savo mylimajai. Eiffelis turi puikų sugebėjimą suteikti neįsivaizduojamus orgazmus, tuo pačiu stimuliuodamas G tašką ir klitorį. Jis gali atrodyti mažas ir nekaltas, tačiau už jo ausų slypi visa šio rabbit tipo vibratoriaus jėga, kuri su 2 galingais varikliais ir 10 vibracijos programų leis Jums pajusti visą jo magiją! Kompaktiškas Eifelio dydis leidžia jam tapti idealiu kelionių kompanionu. Tokiu būdu Jūs kiekvieną kartą, kai užsigeisite, galite jį išimti iš savo krepšio ir pasimėgauti maloniomis akimirkomis.

Praktiškoje rankenėlėje su valdymo skydeliu rasite Jums labiausiai patinkančias vibracijas paprasčiausiai paspausdami mygtuką, tuo pačiu tvirtai laikydami šį gražų zuikį net drėgniausiomis ir intensyviausiomis akimirkomis. 10 ypač galingų vibracijos programų paliks Jus be žado. 2 varikliai paskirsto vibracijas per veleną ir klitorio stimuliatorių, todėl intensyviai stimuliuoja visą Jūsų kūną.

Pagamintas iš medicininio silikono, kuris pasižymi šilko švelnumu, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, antialerginis, jo sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, ant jo nesikaupia bakterijos. Įkraunamas, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi vibratoriai. Vandeniui atspari žaisliuko apdaila (IPX7) taip pat kviečia mėgautis malonumo akimirkomis duše ar vonioje. Tylaus veikimo.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: medicininis silikonas

Ilgis: 19,2 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Vibracija: 10 režimų

Įkraunamas USB jungtimi

Tylaus veikimo

Atsparus vandeniui

Spalva: turkio

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.