Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Pretty Love Cerberus

Prekės ženklas: Pretty Love
0 atsiliepimų
48.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius kiškutis, kuris lepins dviguba stimuliacija. G taško ir klitorio stimuliacijos derinys - tiesiausias kelias į svaiginantį orgazmą. 

Vibratorius išlenktas taip, kad puikiai pasiektų G tašką ir atsidurtų ant pačių jautriausių vietų, o lanksčios klitorio atšakos ausytės, puikiai prisitaikys prie jūsų klitorio ir judesių.

Klitorio atšakoje rasite ne tik ausytes, tačiau papildomai stimuliuojantį siurbtuką, kurio viduje įtaisytas liežuvėlis papildomai stimuliuojantis jautrią klitorio zoną. G taško atšaka dekoruota švelniais raštais, kurie papildomai stimuliuos vaginos sieneles. 

Vibratorius lepina net 30 režimų, tad be vargo rasite tą, kuris jaudins labiausiai. Žaisliukui reikalingos 2xAAA baterijos (nepridedama). Žaisliukas atsparus vandeniui jo nepaneriant. 

Naudojamas ilgis – 10 cm

Viskas ilgis: 20,6 cm.

Skersmuo: 3,2 cm.

Medžiaga: silikonas

Spalva: violetinė, balta


Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, Po naudojimo nuplaukite vandeniu ir muilu, bei dezinfekuokite specialiu sekso žaislų valikliu. 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.