Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Happy Rabbit Triple Curve

Prekės ženklas: happyrabbit
0 atsiliepimų
99.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Trigubas vibratorius visiškai pilnatvei ir neįtikėtiniems orgazmams.

Dievinate analinę ir vaginalinę stimuliaciją? Ar mėgstate vienu metu jausti visų jautriausių zonų stimuliaciją? Tuomet šis Happy Rabbit vibratorius kaip tik Jums!

Vibratorius turi kiek lenktą pagrindą ir dvi atšakas - viena atšakėlė klitoriui, o antroji, sudaryta iš rutuliukų, skirta analinei stimuliacijai. Vibratorius turi net 3 galingus variklius kiekvienoje atšakoje, todėl jausite itin stiprią stimuliaciją. Pagrindo vibracija valdoma atskirai, o atšakėlė klitoriui ir analiniai rutuliukai valdomi kartu, tad galėsite pasirinkti e galo daug skirtingų kombinacijų.

Žaisliukas pagamintas iš kūnui saugaus ir švelnaus silikono, kuris greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, jo sudėtyje nėra kenksmingų priedų, lengva valyti ir prižiūrėti.

Šis dvigubos stimuliacijos vibratorius taip pat turi ir užrakinimo funkciją, kuri itin pravers mėgstančioms keliauti, bet nemėgstančioms palikti mylimo žaisliuko namuose.

Vibratorius įkraunamas USB jungtimi, o tai reiškia, jog jis kur kas galingesnis už žaisliukus kraunamus baterijomis, taip pat jis atsparus vandeniui, tad galėsite žaisti ir vonioje ar duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 24,4 cm, analinių rutuliukų - 11,5 cm

Skersmuo: 3,3 - 3,7 cm, analinių rutuliukų - 3,8 cm

Vibracija: 12 režimų pagrinde, 9 režimai atšakose

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.