Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Lelo Soraya Wave (juodas)

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
258.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukščiausia kokybė ir nepamirštamas malonumas: SORAYA WAVE™ yra vienas prabangiausių  ir stilingiausių pasaulyje „rabbit“ tipo vibratorių.Žaisliukas skirtas moterims, vertinančioms prabangą, patogumą, bei norinčioms patirti aukščiausią palaimos viršūnę. Diskretiškos ir elegantiškos išvaizdos žaisliukas pranoks net pačių išrankiausių lūkesčius.

SORAYA WAVE™  – tai nepaprastas technologijų, stiliaus ir kokybės derinys, kuris leis mėgautis vaginaline ir klitorine stimuliacija vienu metu. Šis žaisliukas ypatingas savo patentuota WaveMotion™ technologija, dėl kurios pagrindas juda aukštyn-žemyn, imituodamas pirštų judesius, bei intensyviai stimuliuodamas G tašką, kol papildoma, ypač lanksti ir galinga atšakėlė masažuos klitorio zoną.

Galėsite rinktis net iš 8 skirtingų vibracijos režimų, taip pat kontroliuoti vibracijos intensyvumą. . Jums nereikės rūpintis baterijomis – žaisliukas įkraunamas USB tipo įkrovikliu. Įkrovimo laikas: 2 val, įkrautas žaisliukas veiks net 120 min.

Žaisliukas pagamintas iš medicininio silikono – yra visiškai saugus naudoti, ant paviršiaus nesikaupia bakterijos ir nemalonūs kvapai, lengvai valomas, antialerginis, tinka net itin jautriems ir alergiškiems asmenims. Pridedamas laikymo maišelis.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, bei valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.
Medžiaga: silikonas

Ilgis: 21.8 cm, įterpimo gylis 11 cm.

Skersmuo: 4.6 cm

Vibracija: 8 režimai

Įkrovimas: USB

Spalva: juoda

Svoris: 185 g

Baterija: Li-Ion 850mA 3.7V

Įkrovimas: 2 val (5.0V 500 mAh)

Naudojimo laikas: 2 val

Budėjimo laikas iki 90 dienų

Dažnis: 120 Hz

Maksimalus garsas: < 50 dB

Valdymas: 3 mygtukais

Vibracija: 8 nustatymai, galvutė juda pirmyn - atgal

Pakuotė: įkroviklis, satininis maišelis vibratoriaus laikymui, garantijos registracijos kortelė, išsamus naudojimo vadovas.

Supakuota dailioje dėžėje, itin tinkama dovanojimui.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.