Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Marin

Prekės ženklas: Svakom
0 atsiliepimų
89.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino ir itin universalus vibratorius patiks tiek solo žaidimuose, tiek žaidimų su partneriu metu. 

Vibratorius turi tris atšakėles, kiekvienoje iš jų išdėstyti trys itin galingi varikliai, todėl užtikrinama, kad stimuliacija bus itin intensyvi. Žaisliukas yra labai lankstus, puikiai tiks viso kūno erogeninių zonų stimuliacijai - klitorio, G-taško, spenelių, sėklidžių, tarpvietės ir kitų. 

Žaisliukas turi 5 vibracijos funkcijas ir 5 intensyvumo režimus, tad be vargo išsirinksite mylimas kombinacijas. Visi žaisliuko varikliukai valdomi atskirai. Pagamintas iš labai švelnaus ir malonaus kūnui silikono. Ši medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu, antibakterinėmis ir antialerginėmis savybėmis, ji greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Vibratorius įkraunamas USB jungtimi, tad nebereikės vargti dėl baterijų, be to, jis atsparus vandeniui, todėl galėsite mėgautis ir vonioje ar duše.

Komplekte rasite ir maišelį vibratoriaus laikymui.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 23,2 cm

Skersmuo: 2,1 - 2,2 cm

Vibracija: 5 režimai, 5 intensyvumo lygiai

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Tylaus veikimo

Spalva: rožinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.