Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojančios kelnaitės Cheeky panty

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
64.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šioje pakuotėje rasite seksualias kelnaites, pasiūtas iš permatomo tinklinio audinio, o šonuose elastingi dirželiai, kurie prisitaikys prie apimčių bei suteiks gundančią išvaizdą. Kelnaitės maloniai priglunda prie odos ir dailiai atrodo, priekyje ir gale dekoruotos kaspinėliais, taip pat gale yra iškirptė. Viduje yra speciali kišenėlė, į kurią galėsite įterpti vibruojančią kulką, o dėvėjimo metu ji audringai masažuos Jūsų klitorių! Kulka turi net 10 skirtingų vibracijos funkcijų! Ji valdoma belaidžiu pulteliu, taigi galėsite drąsiai žygiuoti į miestą, o valdymas bus Jūsų rankoje! Taip pat kulka gali būti naudojama atskirai erogeninių zonų stimuliavimui. Su šiuo žaisliuku Jūsų malonumo galimybės yra beribės ir paliekančios neišdildomą įspūdį! Užveskite savo antrąją pusę suteikdama galimybę jam kontroliuoti Jūsų malonumą! Tegul jis stebi kaip atrodote virpėdama iš malonumo, arba tiesiog žaiskite mėgiamus rolių vaidmenis. Puikus aksesuaras pasimatymui ar bet kuriuo metu, kai norisi išbandyti kažką naujo ir intriguojančio!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga kulkos ir pultelio: poliesteris, elastanas, ABS

Visas kulkos ilgis: 7,6 cm

Skersmuo: 1,8 cm

Liemens apimtis: 76 - 107 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų

Įkraunama USB jungtimi

Spalva: violetinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.