Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojantis kiaušinėlis Ella Neo (raudonas)

Prekės ženklas: Svakom
0 atsiliepimų
79.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Nedidelis, aptakaus dizaino ir labai dailus raudonos spalvos vibruojantis kiaušinėlis. Žaisliukas idealus tiek solo, tiek žaidimams su partneriu!

Aptakaus dizaino žaisliukas puikiai tiks stimuliuoti tiek išorines, tiek vidines erogenines zonas, o tekstūruotas paviršius suteiks dar daugiau jaudinančio malonumo. Dėl savo nedidelio dydžio, vibratorius tiks ir analinei stimuliacijai, tad jo panaudojimo būdų daugybė.

Vibratorius pagamintas iš itin švelnaus ir saugaus kūnui medicininio silikono. Silikonas - ilgaamžė medžiaga, savo sudėtyje neturinti kenksmingų ftalatų ir kitų priedų, ji nekaupia bakterijų, lengva valyti ir prižiūrėti, be to, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Žaisliukas gali būti valdomas trimis būdais: mygtuku, esančiu ant pagrindo, mygtuku, kurį rasite ant ištraukimo virvelės ar išmaniuoju telefonu. Norint žaisliuką valdyti telefonu, Jums tereiks parsisiųsti nemokamą programėlę. Valdydami žaisliuką šiuo būdu galėsite pasirinkti ne tik skirtingus vibracijos režimus bei intensyvumus, bet ir kurti savo vibracijos režimus! Taip pat žaisliukas gali būti valdomas ir „FeelConnetct 3“ programėle, kurioje yra trys naujos funkcijos: valdymo iš bet kurios pasaulio vietos funkcija, prisijungimas prie interaktyvaus video turinio, ir internetinės kameros funkcija.

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Žaisliukas turi 11 vibracijos režimų, jo galingas variklis tylus. Įkraunamas USB jungtimi, tad Jums nereikės rūpintis baterijomis, o atsparumas vandeniui leis mėgautis ir duše ar vonioje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 8,3 cm

Skersmuo: 3,3 cm

Vibracija: 11 režimų

Atsparus vandeniui

Įkraunamas

Tylus

Valdomas išmaniuoju telefonu

Spalva: raudona

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.